Ervaringen

Heb jij het laarzenpad in Zalk gelopen? Dan zijn wij benieuwd naar je mening. Hoe vond je de route? Waren de paden goed bereikbaar? Kon je gemakkelijk parkeren? Was de route duidelijk? Heb je onderweg mooie dingen gezien? Deel hieronder je mening door een review te plaatsen. We zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Laarzenpad Zalk
Average rating:  
 6 reviews
by Flip Kanis on Laarzenpad Zalk
Laarzenpad Zalk

Vanmiddag heerlijke wandeling gemaakt in Zalk.
Het laarzenpad heeft een verscheidenheid aan natuur.
Sneeuwklokjes, Herten, mooie oever langs de ijssel en diversiteit aan vogels.
Echt een aanrader, de waterstand komt steeds hoger dus laarzen zijn wel nodig.

by Dirk on Laarzenpad Zalk
Genieten

Een leuke wandeling langs de IJssel en door het dorpje Zalk waar de tijd nog een beetje heeft stil gestaan. Nog bedankt voor de lekkere koffie achteraf!

by Henk & Tiny - Hattem on Laarzenpad Zalk
Leuke wandeling

Erg leuke wandeling voor in het weekend. Duurt niet te lang en je kunt de weg prima vinden. Sommige bordjes mochten wel iets duidelijker. Komen in de winter nog eens terug!

by Sandra on Laarzenpad Zalk
Ook leuk voor kinderen

Leuke route om te lopen. Wij hadden niet echt een idee bij een 'laarzenpad' maar dit was erg leuk. De ober bij het plaatselijke cafe heeft ons de route uitgelegd. Ook voor kinderen geschikt.

by Hendrik on Laarzenpad Zalk
Mooie lokatie

Afgelopen weekend ben ik samen met mijn vrouw in Zalk geweest en hebben het laarzenpad gelopen. Erg mooi om eens mee te maken. Vroeger kwamen we hier wel eens met het hoge water, dan zal het lopen van deze route niet meer mogelijk zijn natuurlijk.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»