Ervaringen

Heb jij het laarzenpad in Zalk gelopen? Dan zijn wij benieuwd naar je mening. Hoe vond je de route? Waren de paden goed bereikbaar? Kon je gemakkelijk parkeren? Was de route duidelijk? Heb je onderweg mooie dingen gezien? Deel hieronder je mening door een review te plaatsen. We zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Laarzenpad Zalk
Average rating:  
 8 reviews
by Karin on Laarzenpad Zalk
Geweldig leuk

Vandaag met de kinderen een route gelopen in Zalk. Bedankt voor de goede hulp en uitleg die we van het plaatselijke restaurant kregen.

by Adrie Monshouwere on Laarzenpad Zalk
Genieten

20 jan 2020

Vanochtend het laarzenpad gelopen, het is een mooie en rustige wandeling langs de Ijssel en door de weilanden in de omgeving van Zalk. Het pad is een echte aanrader ook bij mindere weersomstandigheden want het was een mooi gezicht om de boten te zien varen in de mist op de IJssel

by Flip Kanis on Laarzenpad Zalk
Laarzenpad Zalk

Vanmiddag heerlijke wandeling gemaakt in Zalk.
Het laarzenpad heeft een verscheidenheid aan natuur.
Sneeuwklokjes, Herten, mooie oever langs de ijssel en diversiteit aan vogels.
Echt een aanrader, de waterstand komt steeds hoger dus laarzen zijn wel nodig.

by Dirk on Laarzenpad Zalk
Genieten

Een leuke wandeling langs de IJssel en door het dorpje Zalk waar de tijd nog een beetje heeft stil gestaan. Nog bedankt voor de lekkere koffie achteraf!

by Henk & Tiny - Hattem on Laarzenpad Zalk
Leuke wandeling

Erg leuke wandeling voor in het weekend. Duurt niet te lang en je kunt de weg prima vinden. Sommige bordjes mochten wel iets duidelijker. Komen in de winter nog eens terug!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»